Gardena robotmaaier sileno city 250 mesjes

Onderstaand vind u alle Gardena robotmaaier sileno city 250 mesjes. Deze robotmaaier maakt gebruik van 3 robotmaaier mesjes die gelijktijdig ronddraaien. Het is daarom aan te raden om altijd alle mesjes tegelijk te vervangen om zo het beste maairesultaat te behouden en ongelukken te voorkomen. Ook de schroefjes moeten direct vervangen worden, deze worden mee geleverd bij de mesjes.

Scherpe mesjes maaien het gras beter. Zo voorkomt u dat er uitstekende grassprieten achterblijven of het gazon ongelijk gemaaid wordt.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Sileno City 250 robotmaaier mesjes

Scherpe robotmaaier mesjes geven een beter maairesultaat. Zodat robotmaaier mesjes bot worden dan moeten ze vervangen worden. Dit is nodig om een goed maairesultaat te behouden maar ook voor uw eigen veiligheid. Botte mesjes breken namelijk veel sneller, waardoor er scherpe delen in het gazon terecht kunnen komen. Het vervangen van de mesjes kunt u gemakkelijk zelf. U heeft alleen een schroevendraaier nodig. Zorg dat u de robotmaaier altijd eerst volledig uitschakelt voordat u de mesjes vervangt. De mesjes zijn gemakkelijk los te schroeven en zo te vervangen voor nieuwe mesjes en schroefjes. Raadpleeg de handleiding van uw robotmaaier om te zien hoe u de mesjes dient te vervangen. Robotmaaier mesjes voor Gardena zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Zo zijn er sets van 3 mesjes maar ook sets van 90 mesjes. Alle mesjes worden geleverd inclusief schroefjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium gecoat.