Gardena robotmaaier sileno life 1250 mesjes

Gardena robotmaaier sileno life 1250 mesjes zijn verkrijgbaar in verschillende sets. Zo hebben wij sets van wel 3 tot 90 mesjes, verkrijgbaar in staal of titanium. Mesjes voor de Gardena Sileno Life worden altijd per drie stuks vervangen. Dit omdat de mesjes alle drie tegelijk gebruikt worden. De sets worden geleverd inclusief nieuwe schroefjes.

Als mesjes bot worden dan kunnen deze het gazon beschadigen door grassprietjes uit het gazon te trekken, of grassprieten niet te maaien waardoor er uitstekende grassprieten ontstaan.

De mesjes zijn met een schroevendraaier eenvoudig zelf te vervangen. Vervang altijd de mesjes en de schroefjes op hetzelfde moment.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Sileno Life 1250 robotmaaier mesjes

Scherpe robotmaaier mesjes geven een beter maairesultaat. Zodat robotmaaier mesjes bot worden dan moeten ze vervangen worden. Dit is nodig om een goed maairesultaat te behouden maar ook voor uw eigen veiligheid. Botte mesjes breken namelijk veel sneller, waardoor er scherpe delen in het gazon terecht kunnen komen. Het vervangen van de mesjes kunt u gemakkelijk zelf. U heeft alleen een schroevendraaier nodig. Zorg dat u de robotmaaier altijd eerst volledig uitschakelt voordat u de mesjes vervangt. De mesjes zijn gemakkelijk los te schroeven en zo te vervangen voor nieuwe mesjes en schroefjes. Raadpleeg de handleiding van uw robotmaaier om te zien hoe u de mesjes dient te vervangen. Robotmaaier mesjes voor Gardena zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Zo zijn er sets van 3 mesjes maar ook sets van 90 mesjes. Alle mesjes worden geleverd inclusief schroefjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium gecoat.