Gardena robotmaaier sileno robotmaaier mesjes

Ons gehele assortiment aan messen voor de Gardena Robotmaaier sileno staat weergegeven op deze pagina. Deze robotmaaier maakt gebruik van 3 messen. Ons advies is om alle messen tegelijkertijd te vervangen, zodat de kans op gebroken messen minimaal blijft.

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier dus een zo goed mogelijk resultaat.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Ook de bijbehorende schroeven moeten vervangen worden. Deze leveren we bij onze sets en kunt u gemakkelijk zelf vervangen, net zoals de mesjes. Door alles op tijd te vervangen blijft de kans op gebroken mesjes minimaal. In ons assortiment hebben we de standaard mesjes van staal en de speciale mesjes met een extra coating van titanium. Deze titanium coating zorgt ervoor dat de messen steviger zijn, waardoor ze dus langer mee kunnen gaan en minder kans hebben om te breken. Mocht er ooit iets onder de maaier komen, zoals een kleine bal of een ander obstakel, dan draaien deze mesjes gewoon weg en is de kans op breken nihil. De sets die we verkopen beginnen bij sets van 3 robotmaaier mesjes tot aan 90 van deze mesjes. Mocht u graag meer messen in een keer willen kopen, neem dan contact met ons op en dan zoeken we samen naar een uitkomst.