Gardena Sileno City Smart 250 robotmaaier mesjes

Gardena Sileno City Smart 250 robotmaaier mesjes worden gemiddeld elke 2 a 3 maanden vervangen. Deze mesjes zijn gemakkelijk zelf te vervangen met een schroevendraaier. Hoe dit precies werkt staat in de handleiding van uw robotmaaier.

De nieuwe mesjes zijn verkrijgbaar in titanium of stalen variant en leverbaar in verschillende grootte sets. Deze sets zijn verkrijgbaar in sets van 3 mesjes tot en met sets van 90 mesjes.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Robotmaaier mesjes voor Gardena City Smart 250

De robotmaaier moet goed onderhouden worden. Zo is het aan te raden om eens in de maand de onderkant van de robotmaaier schoon te maken. Maar ook te controleren of de mesjes nog scherp zijn. Zodra mesjes bot worden kunnen ze gaan breken of het gras beschadigen. Als u merkt dat de mesjes bot geworden zijn, vervang ze dan direct. Doe dit altijd per 3 tegelijk. Deze 3 mesjes worden namelijk gelijktijdig door de maaier gebruikt om het gras te maaien.

Stalen of titanium mesjes

De robotmaaier mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium. De titanium mesjes hebben een speciale coating over de messen. Deze titanium messen gaan tot wel 3 maanden mee. De stalen variant moet meestal na 1,5 tot 2 maanden vervangen worden. Dit is ook afhankelijk van de grootte van uw gazon en hoe vaak de robotmaaier het gras maait.