Gardena Robotmaaier R40Li robotmaaier mesjes

Onderstaand is ons gehele assortiment aan messen voor de Gardena Robotmaaier R40Li. Dit model maakt gebruik van 3 messen. Wij raden aan om alle messen gelijktijdig te vervangen, zodat de kans op gebroken messen minimaal blijft. Als de messen breken kunnen ze op het gras belanden, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

Scherpe messen maaien het gras ook nog eens beter, waardoor u geen last heeft van een gazon dat oneven gemaaid is, of uitstekende grassprieten heeft. Het is erg gemakkelijk om deze mesjes zelf te vervangen, mede omdat de benodigde schroeven erbij worden geleverd. Door alles gelijktijdig te vervangen krijgt u een optimaal resultaat van de robotmaaier.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Robotmaaier R40Li robotmaaier mesjes

Ook is het verstandig om de moertjes die de mesjes op hun plek houden, na verloop van tijd te vervangen. Deze moertjes zijn bijgeleverd in onze sets, zodat u daar ook geen omkijken naar heeft. Verder bestaat onze collectie uit messen van 100% staal en messen met een speciaal titanium randje rondom de scherpe randen. Deze speciale titanium gecoate robotmaaier messen voor de Gardena Robotmaaier R40Li gaat tot wel drie maanden mee. In plaats van breken is de kans groter dat deze messen inklappen. In onze collectie hebben we robotmaaier messen sets van 3 mesjes inclusief bijbehoren tot robotmaaier messen sets van 30 messen en bijbehoren. Door in bulk te kopen kunt u veel besparen. Mocht u op zoek zijn naar grotere sets of speciale verzoeken hebben, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. We kunnen altijd wel een oplossing vinden die het beste voor u past.