Gardena robotmaaier smart sileno+ robotmaaier mesjes

Alle onderstaande mesjes zijn geschikt voor de Gardena robotmaaier smart sileno+. Dit model maakt gebruik van 3 robotmaaier mesjes. Wij raden aan om alle drie deze messen elke twee tot drie maanden te vervangen, om zo het meeste uit uw robotmaaier te halen. Ook de schroeven, die de mesjes op hun plaats houden, moeten elke twee tot drie maanden vervangen worden.

Scherpe messen maaien het gras ook nog eens beter, waardoor u geen last heeft van een gazon dat oneven gemaaid is, of uitstekende grassprieten heeft. Het is erg gemakkelijk om deze mesjes zelf te vervangen, mede omdat de benodigde schroeven erbij worden geleverd. Door alles gelijktijdig te vervangen krijgt u een optimaal resultaat van de robotmaaier.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Robotmaaier smart sileno+ robotmaaier mesjes

Ook is het verstandig om de moertjes die de mesjes op hun plek houden, na verloop van tijd te vervangen. Deze moertjes zijn bijgeleverd in onze sets, zodat u daar ook geen omkijken naar heeft. Verder bestaat onze collectie uit messen van 100% staal en messen van titanium. Deze speciale titanium gecoate robotmaaier messen voor de Gardena Robotmaaier smart sileno+. In plaats van breken is de kans groter dat deze messen inklappen. In onze collectie hebben we robotmaaier messen sets van 3 mesjes inclusief bijbehoren tot robotmaaier messen sets van 90 messen en bijbehoren. Door in bulk te kopen kunt u veel besparen. Mocht u op zoek zijn naar grotere sets of speciale verzoeken hebben, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. We kunnen altijd wel een oplossing vinden die het beste voor u past.