Bosch Indego 1200 (Connect) robotmaaier mesjes

Alle onderstaande robotmaaier messen zijn geschikt voor de Bosch Indego 1200 en de Bosch Indego 1200 (Connect) modellen. Deze modellen gebruiken allebei 3 mesjes. Het is verstandig om ze allemaal tegelijkertijd te vervangen. Zo blijftt uw gazon er netjes uit zien en zullen  de mesjes niet breken.

Ook is het verstandig om gelijktijdig alle schroeven waarmee de mesjes aan het onderstel gemonteerd zitten te vervangen. Zo draaien de schroeven niet los tijdens een maai beurt. Deze schroeven zitten bij onze sets inbegrepen en zijn gemakkelijk te vervangen in het onderstel van uw robotmaaier.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Bosch Indego 1200 (Connect) robotmaaier mesjes

In ons assortiment hebben we de standaard mesjes van staal en de speciale mesjes met een extra coating van titanium. Deze titanium coating zorgt ervoor dat de messen steviger zijn, waardoor ze dus langer mee kunnen gaan en minder kans hebben om te breken. Mocht er ooit iets onder de maaier konen, zoals een kleine bal of een ander obstakel, dan draaien deze mesjes gewoon weg en is de kans op breken nihil. De sets die we verkopen beginnen bij sets van 3 robotmaaier mesjes tot aan 30 van deze mesjes. Mocht u graag meer messen in een keer willen kopen, neem dan contact met ons op en dan zoeken we samen naar een uitkomst.