Bosch Indego 1100 (Connect) robotmaaier mesjes

Alle onderstaande mesjes zijn geschikt voor de robotmaaier Bosch Indego 1100 en de Bosch Indego 1100 (Connect). Deze robotmaaier gebruikt 3 mesjes. Door deze messen elke 2 tot 3 maanden te vervangen behoudt u een optimaal gemaaid gazon. In ons assortiment hebben we zowel stalen mesjes als mesjes met een titanium coating.

Ook beschikt ons assortiment over verschillende grootte sets, waardoor u kosten kunt besparen. Hoewel De Bosch Indego 1100 niet meer geleverd wordt, blijven wij wel de mesjes voor dit product verschaffen.  Zo kunt u ongestoord door maaien. De Indego 1100 robotmower maakt constant gebruik van 3 mesjes. Dus u moet de mesjes elke twee tot drie maanden vervangen.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Robotmaaier mesjes zelf vervangen

Gelukkig is het heel erg gemakkelijk om de mesjes zelf te vervangen. Daarnaast leveren wij de benodigde boutjes bij elk setje mesjes. In onze collectie hebben we zowel mesjes van 100% staal als mesjes met een titanium coating. Het voordeel van de messen met deze coating is dat ze steviger zijn en langer mee gaan. Hierdoor is de kans dat de mesjes breken en op het gras belanden kleiner. Dit is natuurlijk belangrijk omdat de Bosch Indego 1100 een populaire tuinmaaier is.