Worx Landroid S WR130E robotmaaier mesjes.

Met 3 ronddraaiende mesjes bevestigd aan het maaiblok zorgt de Worx Landroid S WR130E er voor dat uw gazon evenredig gemaaid wordt. Deze 3 mesjes zijn van 0,6mm dik staal gemaakt en dus vlijmscherp. Wees altijd voorzichtig wanneer u de messen aan het vervangen bent. Het vervangen doet u door de schroefjes met een schroevendraaier los te draaien waar de mesjes mee verbonden zijn. Daarna vervangt u ze met 3 nieuwe mesjes en schroefjes. Dit alles wordt uitgelegd in de handleiding die bij de Worx Landroid S WR130E robotmaaier is bijgevoegd. Alle Worx Landroid S WR130E robotmaaier mesjes staan hier op deze pagina vermeld.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Een mooi gazon met de Landroid

Scherpe messen leveren goede maairesultaten. Ons advies aan u is om zuinig om te gaan met de Worx Landroid S WR130E robotmaaier mesjes. Door veel maaien slijten de mesjes na verloop van tijd. Botte of versleten messen maaien uw gazon niet goed. Botte mesjes kunnen het gazon beschadigen doordat grassprieten blijven haken achter de botte delen. Dit laat lelijke plekken achter in uw gazon. Het tijdig vervangen van deze mesjes is dus noodzakelijk voor het behouden van een mooi gazon. Wanneer u de mesjes moet vervangen is deels afhankelijk van de staat van uw gazon. Wanneer hier veel takken en stenen liggen slijten de mesjes sneller waardoor ze eerder vervangen moeten worden. Wij raden daarom aan om uw gazon zoveel mogelijk vrij te houden van dergelijke kleine obstakels en maandelijks te controleren of de mesjes nog goed zijn.

Beschikbare maaimessen

Wij hebben 2 verschillende soorten Worx Landroid S WR130E robotmaaier mesjes. Staal en titanium. De stalen messen zijn het meest voorkomend en goedkoopst, maar gaan gemiddeld 2 maanden mee. De Titanium messen daarentegen zijn een stuk steviger en gaan gemiddeld wel 3 maanden mee totdat ze vervangen moeten worden. Ook zijn deze in verschillende aantallen verkrijgbaar van een set met 3 mesjes tot een set van 30 mesjes. De titanium mesjes zijn zelfs in sets van 90 mesjes verkrijgbaar.