Worx Landroid WG790E.1 robotmaaier mesjes

Onderstaand zijn alle beschikbare messensets voor de Worx Landroid WG790E.1 robotmaaier te vinden. Deze robotmaaier maakt gebruik van 3 messen, verbonden aan een maaierkop en deze messen zijn elke twee tot drie maanden aan vervanging toe. Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en u heeft geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten.

Verder bieden wij Worx Landroid messen aan van massief staal en titanium. De stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee, en zijn iets goedkoper dan de titanium mesjes. De titanium robotmaaier mesjes blijven langer scherp en zijn steviger dan de stalen mesjes. De titanium mesjes gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Worx Landroid WG790E.1 robotmaaier mesjes

Gelukkig zijn de mesjes erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Als u alle onderdelen gelijktijdig vervangt, heeft de maaier een zo goed mogelijk resultaat. In ons assortiment hebben we speciale messen met een titanium coating over de scherpe kanten, naast de gewone messen van geheel staal. Deze speciale titanium messen gaan tot wel drie maanden mee. Onze collectie bestaat uit mesjes van compleet staal en robotmaaier mesjes met een titanium coating. Door in bulk te kopen kunt u veel besparen op de kosten. Zo hebben we sets van 3 messen tot sets van 30 messen. Bent u echter op zoek naar grotere sets? Dan verzoeken we om contact met ons op te nemen.