Worx Landroid WR105SI robotmaaier mesjes

Alle mesjes voor de Worx Landroid WR105SI robotmaaiers zijn onderstaand te vinden. Ons assortiment bestaat uit zowel 100% stalen mesjes als mesjes met een speciale titanium coating. Deze speciale titanium coating messen zijn aan alle scherpe kanten gecoat en kunnen tot wel drie maanden me gaan.

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier dus een zo goed mogelijk resultaat.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Worx Landroid WR105SI robotmaaier mesjes

Om het breken van de mesjes te voorkomen, raden wij aan om de mesjes elke twee tot drie maanden te vervangen. Zo blijft uw gazon ook mooi en evenredig gemaaid en gaat de maaier zelf langer mee. De Worx Landroid WR105SI is natuurlijk een populaire maaier voor thuisgebruik, waardoor het van het grootste belang is dat deze veilig is en dat de mesjes niet op het gras terecht komen. Dit kan verholpen worden door de mesjes op tijd te vervangen. Ons assortiment bevat verschillende grootte sets, zodat u tot een geheel maaiseizoen mee kan. Onze sets beginnen met complete pakketten van 3 mesjes tot onze standaard grootste set van 30 messen, inclusief bijbehoren. Mocht u echter op zoek zijn naar grotere bulk, neem dan contact met ons op. Door in bulk te kopen kunt u besparen op de kosten.