Worx Landroid M WR143E robotmaaier mesjes

Op deze pagina vindt u ons gehele assortiment Worx Landroid M WR143E robotmaaier mesjes. Deze lijst bevat de stalen mesjes, maar ook mesjes met een titanium coating. De titanium mesjes zijn wat stugger en gaan gemiddeld langer mee dan de stalen mesjes. Voor allebei de varianten is het belangrijk om de mesjes scherp te houden. Scherpe mesjes snijden het gazon beter en leveren een beter maairesultaat. Botte en versleten mesjes zijn niet goed voor het gazon omdat deze het gras met zich mee kunnen trekken en kale plekken in uw gazon achter laten.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Wanneer moet u de robotmaaier mesjes vervangen?

Alle modellen van Worx Landroid maken gebruik van 3 mesjes die gemonteerd zijn aan één maaiblok. Wij raden u aan om gelijk alle 3 de robotmaaier mesjes te vervangen wanneer deze aan vervanging toe zijn. Om erachter te komen of de robotmaaier mesjes vervangen moeten worden moeten deze gecontroleerd worden. Controleer om de maand onder de robotmaaier op vuil of opgehoopt gras en controleer de staat van de robotmaaier mesjes. Opgehoopt gras en vuil wordt veroorzaakt door langdurig maaien. De slijtage van de robotmaaier mesjes wordt ook veroorzaakt door langdurig maaien, maar ook door kleine obstakels in uw gazon. Denk hierbij aan takjes of steentjes. Wij raden u daarom aan om uw gazon vrij te houden van dergelijke obstakels om het sneller slijten van de mesjes te voorkomen. Stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee terwijl titanium mesjes gemiddeld 3 maanden meegaan.

Het vervangen van de robotmaaier mesjes

De Worx Landroid M WR143E robotmaaier mesjes zijn bevestigd aan het maaiblok met schroefjes. U kunt deze schroefjes losdraaien met een schroevendraaier. Vervang de oude mesjes en schroefjes voor een nieuwe set. Wanneer u robotmaaier mesjes bestelt krijgt u hier schroefjes bijgeleverd. In de handleiding van uw robotmaaier staat nog eens uitgelegd hoe u de mesjes het best kunt vervangen.