Worx Landroid M WR153E robotmaaier mesjes

De Worx Landroid M WR153E robotmaaier mesjes maaien uw gazon niet goed wanneer ze bot of versleten zijn. Het is daarom belangrijk dat u de mesjes regelmatig controleert en zo nodig vervangt. Zodra robotmesjes bot worden kunnen deze gaan scheuren en breken en het gazon beschadigen. De mesjes zijn eenvoudig zelf te vervangen. De mesjes worden geleverd inclusief schroefjes. Zo kunt u de schroefjes en mesjes altijd gelijktijdig vervangen.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Maandelijks onderhoud van de robotmaaier

Om een goed maairesultaat te behouden is het noodzakelijk om uw Worx Landroid te onderhouden. Wij raden u aan om maandelijks een controle te doen onder uw robotmaaier. Denk er aan om het apparaat uit te schakelen voordat u een controle gaat doen. Houdt de onderkant van de robotmaaier vrij van opgehoopt vuil, modder en gras. Zo blijft uw robotmaaier het gras evenredig maaien. Maak tijdens een controle ook het basisstation schoon. Een vuil basisstation zorgt er voor dat de Worx Landroid robotmaaier hier niet goed in kan rijden, waardoor deze dus niet opgeladen kan worden.

Het omwisselen van de Worx Landroid mesjes

Na langdurig maaien zijn de Worx Landroid M WR153E robotmaaier mesjes uiteindelijk versleten en aan vervanging toe. Denk er bij het vervangen van de mesjes aan om het apparaat uit te schakelen en handschoenen te dragen. De mesjes zijn namelijk erg scherp. Maak met een schroevendraaier de oude schroefjes en mesjes los en vervang deze met een nieuw set van 3 mesjes en schroefjes. Zorg er voor dat de mesjes nog vrij rond kunnen draaien. Dit zorgt er voor dat de mesjes inklappen wanneer ze in contact komen met kleine obstakels.