Worx Landroid WR111MI robotmaaier mesjes

Op deze pagina is onze collectie messen voor de Worx Landroid WR111MI. te vinden. Deze robotmaaier heeft 3 mesjes die tegelijkertijd gebruikt worden en om deze reden ook tegelijkertijd vervangen moeten worden. Wij raden aan om deze messen om de twee tot drie maanden te vervangen, zodat de messen goed scherp blijven.

Verder bieden wij Worx Landroid messen aan van massief staal en titanium. De stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee, en zijn iets goedkoper dan de titanium mesjes. De titanium robotmaaier mesjes blijven langer scherp en zijn steviger dan de stalen mesjes. De titanium mesjes gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Worx Landroid WR111MI robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier van Worx Landroid WR111MI. is een populaire grasmaaier voor thuisgebruik. Zodoende is het ook belangrijk om de mesjes goed scherp te houden, zodat deze niet breken en op het gras belanden. In onze sets zijn de bijbehorende boutjes inbegrepen, die u samen met de mesjes moet vervangen. Dit is erg gemakkelijk om zelf te doen. Onze collectie bestaat uit messen van staal en stalen robotmaaier mesjes met een titanium coating. Deze speciale titanium coating messen zijn aan alle scherpe kanten gecoat en kunnen tot wel drie maanden me gaan. Wij leveren meerdere grootte sets, zodat er altijd een geschikte set voor u tussen zit. Door in bulk te kopen kunt u veel geld besparen. Onze standaard sets lopen van 3 tot 30 mesjes, maar bent u op zoek naar een groter aantal robotmaaier mesjes, neem dan contact met ons op. Dan kijken we wat we voor u kunnen doen.