Worx Landroid WG754E robotmaaier mesjes

Alle beschikbare mesjes voor de Worx Landroid WG754E robotmaaier zijn te vinden op deze pagina. Deze robotmaaier maakt gebruik van 3 dezelfde mesjes die allemaal gelijktijdig vervangen moeten worden voor een optimaal resultaat. We raden aan om dit elke twee tot drie maanden te doen, zodat de mesjes niet breken en op het gras zullen belanden.

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier dus een zo goed mogelijk resultaat.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Worx Landroid WG754E robotmaaier mesjes

Verder betekent het onderhouden van uw robotmaaier mesjes dat uw gras in optimale conditie blijft. Zo voorkomt het regelmatig vervangen van uw robotmaaier mesjes dat het gras ongelijk gemaaid wordt en dat er grassprieten uit zullen blijven springen. Ook gaat de machine langer mee als de mesjes met enige regelmaat vervangen worden. In onze collectie hebben we de standaard stalen mesjes en speciale stalen mesjes met een extra titanium coating. Deze mesjes met de extra titanium coating over de scherpe randen gaan tot wel drie maanden mee. Door in bulk te kopen kunt u veel besparen op de kosten. Zo hebben we sets van 3 messen tot sets van 30 messen. Bent u echter op zoek naar een grotere set? Neem dan gerust contact met ons op en we zorgen dat uw order op maat binnen no time bij u aan huis is.