Worx Landroid L WR147E robotmaaier mesjes.

Alle Worx Landroid modellen gebruiken 3 maaimesjes die zich aan de onderkant van de robotmaaier bevinden. Alle Worx Landroid L WR147E robotmaaier mesjes staan hieronder vermeld. De 3 maaimesjes aan het maaiblok zorgen er samen voor dat het gras gemaaid wordt. Deze worden gelijktijdig gebruikt en dienen daarom altijd per drie vervangen te worden.
Zorg er echter wel voor dat de mesjes scherp blijven om te voorkomen dat het gras uit uw gazon getrokken wordt doordat de sprieten achter de botte mesjes blijven haken. Maar ook om te zorgen dat het gras gelijkmatig gemaaid wordt.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Het onderhouden van de Worx Landroid

De Worx Landroid L WR147E heeft af en toe onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Wij raden aan om maandelijks de Worx Landroid robotmaaier te controleren op vuil en deze schoon te maken. Controleer ook de staat van het mes. Een bot of versleten mes kan breken wanneer deze te lang wordt gebruikt. Stukjes metaal in uw gazon kan schadelijk zijn voor u, uw omgeving en dieren. Vervang de 3 mesjes direct wanneer ze bot, versleten of gebroken zijn.

Wat u moet doen bij het vervangen van de mesjes

Zorg er allereerst voor dat het apparaat uit staat voordat u de Worx Landroid L WR147E robotmaaier mesjes gaat vervangen. Om nog veiliger te werk te gaan raden wij aan om handschoenen te dragen zodat u zich niet per ongeluk aan de mesjes snijdt. Draai de robotmaaier om en maak met een schroevendraaier de mesjes, die aan het maaiblok vast zitten, los. Verwijder de oude mesjes en schroefjes. Vervang deze met de nieuwe mesjes. Bij aankoop van de Worx Landroid L WR147E robotmaaier mesjes zijn ook nieuwe schroefjes inbegrepen. In de handleiding van uw robotmaaier staat nog eens uitgelegd hoe u de mesjes kunt vervangen.

Verschillende mesjes

De stalen mesjes moeten gemiddeld om de 2 maanden vervangen worden. We hebben ook mesjes met een titanium coating die sterker zijn en gemiddeld 3 maanden meegaan. Deze mesjes zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar van 3 mesjes tot 90 mesjes.