Worx Landroid WG796E.1 robotmaaier mesjes

Onderstaand is ons gehele assortiment mesjes voor de Worx Landroid WG796E.1 robotmaaier te vinden. Deze robotmaaier maakt gebruik van 3 dezelfde mesjes die allemaal gelijktijdig vervangen moeten worden voor een optimaal resultaat. Dus we raden aan om dit elke twee tot drie maanden te doen, zodat de mesjes niet breken en op het gras zullen belanden.

Verder bieden wij Worx Landroid messen aan van massief staal en titanium. De stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee, en zijn iets goedkoper dan de titanium mesjes. De titanium robotmaaier mesjes blijven langer scherp en zijn steviger dan de stalen mesjes. De titanium mesjes gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Worx Landroid WG796E.1 robotmaaier mesjes

Verder betekent het op tijd vervangen van alle robotmaaier mesjes dat uw gazon evenredig gemaaid wordt en dat er geen plukken gras uit blijven steken. Gelukkig is het erg gemakkelijk om de messen van een robotmaaier zelf te vervangen. Dus alles wat u hiervoor nodig heeft is een nieuwe messen set, inclusief nieuwe schroeven, en een schroevendraaier. Bij elk van onze sets zit het aantal benodigde schroeven bij inbegrepen. In onze collectie hebben we de standaard stalen mesjes en speciale stalen mesjes met een extra titanium coating. Dus de speciale mesjes met de extra titanium coating gaan tot wel 3 maanden mee. We hebben een grote collectie aan Worx Landroid WG796E.1 robotmaaier mesjes. Onze sets beginnen met complete pakketten van 3 mesjes tot onze standaard grootste set van 30 messen. Maar bent u op zoek zijn naar grotere bulk, neem dan contact met ons op.