Worx Landroid M WR142E robotmaaier mesjes

De Worx Landroid M WR142E is een ideale robotmaaier vanwege zijn unieke Cut To Edge functie. Dit betekent dat de 3 mesjes samen het gras mee maaien rondom de robotmaaier. Zo is uw gazon netjes afgewerkt wanneer de Landroid heeft gemaaid. U wilt niet dat uw gazon oneven gemaaid wordt. Dit kan veroorzaakt worden door vuil dat onder de robotmaaier zit. Daarom raden wij aan om maandelijks uw robotmaaier te controleren en te onderhouden. Maak de onderkant van de robotmaaier en het basisstation schoon. Dit zorgt er voor dat uw robotmaaier evenredig maait en daarna veilig het basisstation binnen kan rijden. Hieronder staan alle Worx Landroid M WR142E robotmaaier mesjes in ons assortiment voor dit model.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Worx Landroid robotmaaier mesjes vervangen

Robotmaaier mesjes moeten vervangen worden wanneer de mesjes bot, versleten of beschadigd zijn. Wij raden aan om botte mesjes zo snel mogelijk te vervangen omdat deze kunnen breken bij overmatig gebruik en er metaalsplinters in uw gazon terecht kunnen komen. Dit vormt een risico voor u en de mensen en dieren om u heen. Om dit te voorkomen moet u de Worx Landroid M WR142E robotmaaier mesjes tijdig vervangen. Dit kan variëren tussen de twee en drie maanden. Hoe lang de Worx Landroid M WR142E robotmaaier mesjes meegaan is afhankelijk of u een stalen mesje of een titanium mesje heeft en aan de staat van uw gazon. Met veel steentjes op uw gazon slijten de robotmaaier mesjes sneller. Als u wilt weten hoe u de robotmaaier mesjes kunt vervangen, dan adviseren wij de handleiding van uw Worx Landroid robotmaaier te raadplegen.

Welke mesjes hebben wij?

Zoals reeds al aangegeven zijn er twee soorten robotmaaier mesjes. Robotmaaier mesjes van staal en van titanium. De mesjes van titanium zijn een stuk sterker, en gaan daardoor langer mee. De robotmaaier mesjes voor Worx Landroid zijn verkrijgbaar in verschillende sets. De grootte van de sets kan verschillen van een set met 3 mesjes tot een set met 90 mesjes.