Worx Landroid L WR155E robotmaaier mesjes

In onderstaande lijst staan alle mesjes voor de Worx Landroid robotmaaiers.
Scherpe Worx Landroid L WR155E robotmaaier mesjes zorgen voor een goed gemaaid gazon. Botte mesjes zorgen ervoor dat het gras blijft haken achter de mesjes waardoor het gras niet goed gemaaid kan worden. Doordat het gras niet goed gemaaid wordt kan het gras beschadigen waardoor u lelijke plekken in uw gazon krijgt. Daarom is het noodzakelijk om de mesjes tijdig te vervangen. Wij raden u aan om de mesjes niet te slijpen. De robotmaaier mesjes zijn erg dun en door het slijpen kunnen stukjes van het mes afbreken en in het gazon terecht komen. Dit kan gevaarlijk zijn voor u en voor anderen.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Wat moet u doen bij een maandelijkse controle?

Een robotmaaier van Worx Landroid heeft aandacht nodig om optimale maairesultaten te behouden. Kijk elke maand naar de toestand van de robotmaaier en de Worx Landroid L WR155E robotmaaier mesjes. Langdurig maaien zorgt er vanzelf voor dat de mesjes gaan slijten en dat er gras en vuil ophoopt onder de robotmaaier. Verwijder de grasresten onder de robotmaaier en vervang de mesjes wanneer deze bot en versleten zijn. U kunt de mesjes zelf vervangen. In de handleiding van uw Worx Landroid staat uitgelegd hoe u de mesjes zelf kunt vervangen.

De verschillende mesjes die wij hebben.

Zoals we eerder al hebben aangegeven hebben we verschillende soorten robotmaaier mesjes van Worx Landroid. Zo hebben we stalen mesjes, dit zijn de standaard mesjes die goedkoper zijn, maar minder lang meegaan dan de titanium mesjes. We hebben ook titanium mesjes, deze zijn van sterker materiaal en gaan daardoor langer mee. De mesjes van staal gaan gemiddeld 2 maanden mee totdat ze aan vervanging toe zijn en de titanium mesjes gaan gemiddeld 3 maanden mee.