Draadpennen en draadverbinders voor Gardena

Alle draadpennen en draadverbinders voor Gardena vind u op deze pagina. In onderstaand overzicht vind u verschillende grootte sets.

De draadpennen zijn verkrijgbaar in sets van 100, 200, 400, 600, 800 of 1000 stuks.

De draadverbinders zijn verkrijgbaar in sets van 4, 6, 8, 16 of 32 stuks.

Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Draadpennen

Draadpennen zijn een soort haringen. Deze haringen worden gebruikt om perimeterdraad te fixeren in de grond. Deze haringen hebben aan de ene zijde een haak en de andere een punt waarmee je het in de grond steekt. U schuift de perimeterdraad onder de haak en drukt de pen vervolgens helemaal de grond in. Nu ligt de draad gefixeerd op het gazon. Zet de draad om de 50 centimeter vast met zo een draadpen. In bochten heeft u meer draadpennen nodig om de bocht netjes aan te leggen.

Draadverbinders

Draadverbinders zijn blokjes die gebruikt worden om twee losse draden met elkaar te verbinden. U hoeft de draden niet te strippen. U steekt het uiteinde van een draad in het blokje, en vervolgens ook het andere uiteinde van een draad. Vervolgens drukt u het blauwe gedeelte van het blokje in. Hier zitten scherpe metalen plaatjes in die de kabel doorsnijden en zo een verbinding vormen met behulp van speciale gel. Wanneer u dit blokje dicht klikt word de verbinding tevens watervast.