Honda Miimo HRM 500 robotmaaier mesjes

Op deze pagina is onze collectie messen voor de Honda Miimo HRM 500 te vinden. Deze robotmaaier heeft 3 mesjes die gelijktijdig gebruikt worden en daarom ook tegelijkertijd vervangen moeten worden. Wij raden aan om deze messen elke twee tot drie maanden te vervangen, zodat de messen goed scherp blijven en de kans op het breken van deze mesjes laag blijft.

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier dus een zo goed mogelijk resultaat.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Honda Miimo HRM 500 robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier van Honda Miimo HRM 500 is een populaire achtertuin gazon maaier. Zodoende is het ook belangrijk om de mesjes goed scherp te houden, zodat deze niet breken en op het gras belanden. Gelukkig is dat heel gemakkelijk te doen en met nieuwe mesjes is uw robotmaaier direct weer zo goed als nieuw. De messen en de bijbehorende schroeven kunt u zelf gemakkelijk vervangen aan de onderkant van de maaier. Alles wat u zelf nodig heeft is een schroevendraaier. Wij leveren verschillende grootte sets, zodat er altijd een geschikte set voor u tussen zit. Door in bulk te kopen kunt u veel geld besparen. Onze standaard sets lopen van 3 tot 30 mesjes, maar bent u op zoek naar een groter aantal robotmaaiermesjes, neem dan contact met ons op en we gaan kijken wat we voor u kunnen doen.