Robomow TS modellen messen

De Robomow TS modellen messen set bevat twee messen zodat u beide messen altijd tegelijkertijd kunt vervangen. Wanneer een mes aan vervanging toe is raden wij aan om deze toch allebei te vervangen om het beste maairesultaat te behouden. Het mes is van hoge kwaliteit en gaat gemiddeld een heel maaiseizoen mee.

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Robomow TS modellen messen

Zijn de messen beschadigd geraakt doordat ze obstakels hebben geraakt tijdens het maaien? Of wordt het gazon niet gelijkmatig meer gemaaid en steken er grassprietjes uit? Dan zijn de messen aan vervanging toe. Vervang altijd beide messen tegelijk.

De maaimessen zelf vervangen

Het vervangen van de messen van de Robomow TS is gemakkelijk zelf te doen. U dient altijd eerst de robotmaaier helemaal uit te schakelen. Vervolgens verwijderd u de beveiliging en kunt u met behulp van het gereedschap, wat bijgeleverd is bij de robotmaaier, de messen vervangen.

Geschikt voor:

- Robomow TS 1000 - Robomow TS 1800

Vandaag besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen wij onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij zorgen dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is.