Honda Miimo HRM 520 robotmaaier mesjes

Op deze pagina is onze collectie messen voor de Honda Miimo HRM 520 te vinden. Deze robotmaaier heeft 3 mesjes die tegelijkertijd gebruikt worden en om deze reden ook tegelijkertijd vervangen moeten worden. Voor een optimaal gemaaid gazon is het verstandig om deze messen allemaal tegelijkertijd te vervangen.

Scherpe messen maaien het gras ook nog eens beter, waardoor u geen last heeft van een gazon dat oneven gemaaid is, of uitstekende grassprieten heeft. Het is erg gemakkelijk om deze mesjes zelf te vervangen, mede omdat de benodigde schroeven erbij worden geleverd. Door alles gelijktijdig te vervangen krijgt u een optimaal resultaat van de robotmaaier.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Honda Miimo HRM 520 robotmaaier mesjes

Wij raden aan om deze messen elke twee tot drie maanden te vervangen, zodat de messen goed scherp blijven en de kans op het breken van deze mesjes laag blijft. Deze robotmaaier van Honda Miimo HRM 520 is een populaire achtertuin gazon maaier. Zodoende is het ook belangrijk om de mesjes goed scherp te houden, zodat deze niet breken. Gelukkig is dat heel gemakkelijk te doen door elke twee tot drie maanden deze mesjes te vervangen. In onze sets zijn de bijbehorende schroefjes inbegrepen, die u samen met de mesjes moet vervangen. Ons assortiment bestaat uit messen van staal en stalen robotmaaier mesjes met een titanium coating. Deze speciale titanium coating messen zijn aan alle scherpe kanten gecoat en kunnen tot wel drie maanden me gaan. Hierdoor heeft u een heel seizoen geen omkijken naar uw maaier. Wij leveren verschillende grootte sets, zodat er altijd een geschikte set voor u tussen zit. Door in bulk te kopen kunt u veel geld besparen. Onze standaard sets lopen van 3 tot 30 mesjes, maar bent u op zoek naar een groter aantal robotmaaier mesjes, neem dan contact met ons op en we gaan kijken wat we voor u kunnen doen.