Robomow MC modellen messen

Goede en scherpe messen geven het beste maairesultaat. Zo voorkom je dat het gras oneven gemaaid wordt of dat er grassprieten uitsteken. Een bot mes kan het gazon kapot maken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door het mes te vervangen met de Robomow MC modellen messen kan de robotmaaier weer een tijd vooruit.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Robomow MC modellen messen

De messen voor Robomow MC modellen zijn van stevige kwaliteit en gaan tot wel een heel maaiseizoen mee. Het is ook belangrijk dat er gemaaid word met een scherp mes. Wanneer je dit niet doet kan het gras beschadigd raken en ongelijk gemaaid worden.

Het mes vervangen

Gelukkig is het eenvoudig om het mes zelf te vervangen. Dit kost slechts enkele minuten van uw tijd, en dan kan uw Robomow weer snel verder maaien. U heeft hiervoor de bij de Robomow bijgeleverde inbusssleutel en Robotool nodig. Raadpleeg de handleiding voor uitgebreide instructie over het vervangen van het mes.

Geschikt voor:

- Robomow MC 150 - Robomow MC 300 - Robomow MC 500 - Robomow MC 1000 - Robomow MC 400 - Robomow MC 800 - Robomow MC 1200

Vandaag besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij zorgen dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is.