Robomow RX modellen messen

Alle Robomow RX modellen messen die geschikt zijn staan in onderstaande lijst. De RX modellen van Robomow maken gebruik van één langwerpig mes met aan elk uiteinde snijkanten. Wij adviseren om minstens één keer per jaar het mes te vervangen.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Het mes voor de Robomow RX modellen vervangen

Het mes van de RX modellen van Robomow is snel en gemakkelijk zelf te vervangen. Vervang het mes minstens één keer per jaar door de veiligheidssleutel los te maken en de robotmaaier uit te schakelen. Vervolgens kunt u de maaier omdraaien en met behulp van de Robotool en een inbussleutel het oude mes verwijderen. Wanneer u het nieuwe mes plaatst zorgt er dan voor dat u de schroeven weer goed vast draait.

Een robotmaaier mes slijpen

Het word afgeraden om de messen van robotmaaiers te slijpen. Wanneer je messen slijpt worden de messen sneller bot en stijgt de kans dat ze breken. Daarnaast raakt het mes ook uit evenwicht wanneer je het slijpt. Hierdoor kan het niet goed en gelijkmatig meer maaien en kan het voor beschadigingen zorgen.

Geschikt voor:

- Robomow RX 50 Pro S - Robomow RX 50 u - Robomow RX 20 Pro - Robomow RX 20 u - Robomow RX 12 u

Vandaag besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen wij onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij zorgen dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is.