Robomow RK modellen mesjes

De Robomow RK modellen mesjes die geschikt zijn voor deze modellen robotmaaiers staan in onderstaande lijst. Om de mesjes te vervangen heeft u alleen een schroevendraaier nodig. De robotmaaier mesjes voor Robomow RK modellen zijn verkrijgbaar in diverse aantallen en soorten. Goede en scherpe messen geven een goed en gelijkmatig maairesultaat. Zo heeft u geen last van een oneven gemaaid gazon of uitstekende grassprieten.

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Robomow RK modellen robotmaaier mesjes

Hoe lang de mesjes voor de Robomow RC modellen mee gaan is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe vaak wordt het gras gemaaid? Hoe groot is de oppervlakte die gemaaid wordt? En hoeveel obstakels bevinden zich op het gazon? Wanneer de robotmaaier takjes of steentjes tegenkomt tijdens het maaien, dan slaan de mesjes hier tegenaan en ontstaan er beschadigingen en wordt het mes bot. Het is belangrijk om botte mesjes direct te vervangen. Zo voorkomt u schade aan uw gazon en voorkomt u tevens ook gevaarlijke situaties. Botte mesjes breken sneller en dat wilt u natuurlijk niet.

Geschikt voor:

- Robomow RK 1000 - Robomow RK 1000 PRO - Robomow RK 2000 - Robomow RK 2000 PRO - Robomow RK 3000 PRO - Robomow RK 4000 PRO

Altijd maaien met een scherp mes

Het is belangrijk om altijd met een scherpe mesjes te maaien. Wanneer de mesjes bot zijn blijven grassprietjes achter de mesjes haken en worden zo uit het gazon getrokken. Hierdoor ontstaan kale en ongelijk gemaaide stukken in het gazon. Controleer daarom maandelijks de mesjes op beschadigingen en botheid. En maak de Robomow RK ook direct vrij van opgehoopte grasresten en vuil.