Honda Miimo 310

Ons gehele assortiment voor de Honda Miimo 310 robotmaaier mesjes is te vinden op deze pagina. Deze robotmaaier beschikt over 3 mesjes die gelijktijdig gebruikt worden en daarom ook gelijktijdig vervangen moeten worden. We raden ten zeerste aan om dit elke twee tot drie maanden te doen om zo te voorkomen dat de messen breken.

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier dus een zo goed mogelijk resultaat.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Honda Miimo 310 robotmaaier mesjes

Daarnaast zorgt u ervoor dat uw gras gelijkmatig gemaaid blijft worden door de messen op tijd te vervangen. Met nieuwe mesjes is uw robotmaaier direct weer zo goed als nieuw. De messen en de bijbehorende schroeven kunt u zelf gemakkelijk vervangen aan de onderkant van de maaier. Alles wat u zelf nodig heeft is een schroevendraaier. Hierdoor heeft u een heel seizoen geen omkijken naar uw maaier. Wij leveren verschillende grootte sets, zodat er altijd een geschikte set voor u tussen zit. Door in bulk te kopen kunt u veel geld besparen. Onze standaard sets lopen van 3 tot 30 mesjes, maar bent u op zoek naar een groter aantal robotmaaier mesjes, neem dan contact met ons op en we gaan kijken wat we voor u kunnen doen.