Robomow RC modellen messen

De Robomow RC modellen messen die geschikt zijn voor deze modellen robotmaaiers staan in onderstaande lijst. Om het mes te vervangen heeft u de Robotool nodig die bijgeleverd is bij de robotmaaier, evenals de inbussleutel.

Goede en scherpe messen geven een goed en gelijkmatig maairesultaat. Zo heeft u geen last van een oneven gemaaid gazon of uitstekende grassprieten.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Robomow RC modellen robotmaaier messen

Hoe lang een mes voor de Robomow RC modellen mee gaat is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe vaak wordt het gras gemaaid? Hoe groot is de oppervlakte die gemaaid wordt? En hoeveel obstakels bevinden zich op het gazon? Wanneer de robotmaaier takjes of steentjes tegenkomt tijdens het maaien, dan slaat het mes hier tegenaan en ontstaan er beschadigingen en wordt het mes bot.

Geschikt voor:

- Robomow RC 302 - Robomow RC 304 - Robomow RC 306 - Robomow RC 312 - Robomow RC 308 - Robomow RC 304 u - Robomow RC 308 u - Robomow RC 312 u - Robomow RC 304 Pro - Robomow RC 308 Pro - Robomow RC 312 Pro S

Altijd maaien met een scherp mes

Het is belangrijk om altijd met een scherp maaimes te maaien. Wanneer het mes bot is blijven grassprietjes achter het mes haken en worden zo uit het gazon getrokken. Hierdoor ontstaan kale en ongelijk gemaaide stukken in het gazon. Controleer daarom maandelijks het maaimes op beschadigingen en botheid. En maak de Robomow RC ook direct vrij van opgehoopte grasresten en vuil.