Kies uw merk robotmaaier

Robotmaaier mesjes voor uw merk en type robotmaaier

Robotmaaier-mesjes.be heeft een uitgebreide collectie robotmaaier messen voor de grootste en bekendste merken robotmaaiers. Door hierboven of in het menu gemakkelijk uw merk en type robotmaaier te selecteren, kunt u gemakkelijk het gewenste aantal mesjes bestellen. Naast mesjes verkopen wij ook de benodigdheden voor het aansluiten van uw robotmaaier en het aanleggen van de maaizone. Denk hierbij aan perimeterdraad, kabeltesters, draadpennen en draadverbinders.

Het is erg belangrijk om uw robotmaaier goed te onderhouden. Bij het onderhoud van uw robotmaaier hoort ook het tijdig vervangen van de robotmaaier mesjes. Met onze robotmaaier mesjes geniet u snel weer van een strak gemaaid gazon. Onze robotmaaier mesjes worden altijd geleverd inclusief de bijbehorende schroefjes en zijn tevens verkrijgbaar in verschillende grootte sets. De robotmaaier mesjes zijn gemakkelijk zelf te vervangen.

Zijn uw robotmaaier mesjes aan vervanging toe?

De meeste merken raden aan om de robotmaaier gemiddeld één keer per maand te controleren en te onderhouden. Dit houd meestal onder andere in dat u de robotmaaier volledig uitschakelt en vervolgens de robotmaaier ook aan de onderkant controleert. 

Verwijder bij dit onderhoud alle opgehoopte grasresten en controleer de staat van de mesjes. Zijn de mesjes bot of beschadigd? Vervang deze dan direct. Maakt uw robotmaaier gebruik van meerdere mesjes tegelijkertijd, vervang dan alle mesjes in dezelfde onderhoudsbeurt. Hoe het vervangen van de robotmaaier mesjes precies in zijn werk gaat verschilt per maaier. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw robotmaaier.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen in Nederland

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.

Uitstekende klantenservice

Wij helpen u graag bij eventuele problemen met de mesjes of het perimeterdraad.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, Paypal, Bancontact of Creditcard.