Perimeterdraad dubbel geïsoleerd 5,5mm voor robotmaaiers

Je kent het probleem wel, de robotmaaier wil niet meer maaien en rijd nergens heen…Wat blijkt? Het perimeterdraad is stuk. Perimeterdraad kan op meerdere manieren beschadigd raken of stuk gaan. Het kan door ongedierte, slijtage of een te strak gelegde kabel komen. Maar meestal ontstaan de breuken door het werken in de tuin. Bijvoorbeeld door een schep of een hark die de kabel raakt.

Het standaard perimeterdraad dat meegeleverd wordt is een standaard 2,7 mm perimeterdraad en heeft maar één mantel om de draad heen. Hierdoor is de draad erg vatbaar voor kabelbreuk, beschadiging of vraat van ongedierte. Het nieuwe dubbel geïsoleerde perimeterdraad van 5,5 mm dik kan dan de uitkomst zijn! Deze nieuwe soort perimeterdraad heeft namelijk een dubbele mantel! Dankzij deze extra bescherming laag is de draad vele malen sterker, waardoor deze beter beschermd tegen ongedierte, krassen en kabelbreuk.

Enkele voordelen van dit perimeterdraad dubbel geïsoleerd:

De eigenschappen van het dubbel geïsoleerde perimeterdraad 5,5mm.

Het perimeterdraad 5,5 mm dubbel geïsoleerd werkt met alle robotmaaiers die gebruik maken van perimeterdraad. Let er wel op dat je voor de bevestiging aan het basisstation, de draad moet strippen. De buitenste mantel moet er vanaf gestript worden om bevestiging mogelijk te maken.  De eerste mantel laat u gewoon zitten. 

Het perimeterdraad is visolie vrij en is dus voorzien van een extra mantel. Hierdoor is de draad nog beter beschermd tegen UV straling, vocht en ongedierte.

Het draad is verkrijgbaar in diverse lengtes. 100 meter, 150 meter, 250 meter en 500 meter. En dankzij de oranje kleur valt de draad goed op als deze ooit uitgegraven moet worden. De originele kabels zijn groen en vallen daarom weg in het gras of de grond. Maar deze oranje kabel is gemakkelijk te vinden als deze ooit uitgegraven moet worden om het maaigebied te veranderen.

De toepassing van het perimeterdraad dubbel geïsoleerd 5,5mm.

De draad wordt veel gebruikt door mensen met grote tuinen die een extra hoge kwaliteit draad willen neerleggen of voor tuinen die om een hogere kwaliteit draad vragen. Daarnaast is de draad uitermate geschikt om te gebruiken als extra bescherming tegen vorst, vocht, knagen en krassen. Zo gaat de draad langer mee en is deze ook minder vatbaar voor storingen in het signaal.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen in Nederland

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.

Uitstekende klantenservice

Wij helpen u graag bij eventuele problemen met de mesjes of het perimeterdraad.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, Paypal, Bancontact of Creditcard.